Richting de feestdagen mogen deelnemers bij de Stichting Steungezin ook wensen plaatsen voor in de schoen of voor onder hun kerstboom.
Richting de feestdagen mogen deelnemers bij de Stichting Steungezin ook wensen plaatsen voor in de schoen of voor onder hun kerstboom. (Foto: )

Forse groei matches Stichting Steungezin

BREDA - Stichting Steungezin, het online platform voor het matchen van hulpvragen, heeft in de aanloop naar 5 december 'n forse groei laten zien in het aantal matches. In 2017 gingen richting feestdagen 142 wensen in vervulling, dit jaar passeerde de teller de 200 ruimschoots. De overige maanden van het jaar zijn het vooral zorgrekeningen, babykleding, dierenvoeding en schoolspullen wat de klok slaat, maar richting de feestdagen mogen deelnemers ook wensen plaatsen voor in de schoen of onder de kerstboom. En dat deden ze massaal. Wat het vervolgens nog mooier maakte, was dat veel donateurs hun weg naar het platform wisten te vinden om een match te maken. Zo blijkt eens te meer dat deze tijd van het jaar bij veel mensen extra gevoelens van saamhorigheid en vrijgevigheid oproept. Een gesteunde deelnemer laat dan ook maar wat graag in 'n persoonlijk (bedank-)berichtje aan de donateur weten hoe blij men is met de hulp. Met sinterklaas achter de rug en Kerstmis nog in aantocht kan het niet anders dan dat voor het einde van het jaar Stichting Steungezin de grens van 2.500 matches gaat doorbreken. Alle matches en wensen zijn te zien op de site www.steungezin.nl.

Meer berichten