Avontura in het Optisport Leisure Center aan de Terheijdenseweg biedt kinderen puur speelplezier en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving voor het hele gezin. FOTO: DANIËLLE KUIKMAN
Avontura in het Optisport Leisure Center aan de Terheijdenseweg biedt kinderen puur speelplezier en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving voor het hele gezin. FOTO: DANIËLLE KUIKMAN (Foto: Daniëlle Kuikman)

Avontura opent 19 december in Optisport Leisure Center Breda

Woensdag 19 december opent Avontura 's ochtends om negen uur haar deuren. Het indoor speelparadijs is gevestigd in het nieuwe Optisport Leisure Center Breda, het voormalig Racketcentrum naast de Kunstijsbaan aan de Terheijdenseweg. Avontura biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving voor het hele gezin.

Ieder kind dat op 19 december komt spelen, krijgt een gratis lootje. Rond drie uur start de loterij en worden er super leuke prijzen weggeven,  zoals een gratis knuffel naar keuze, een gratis jaarabonnement en een gratis Okke kinderfeestje voor 10 kinderen.

Avontura is dé plek voor kinderen om te klauteren, te bouwen en te klimmen. Zowel jong als oud kan terecht in het grote speelparadijs. Er zijn ballenbakken, glijbanen, een verkeersplein, klimvulkaan, een pannakooi en grote speeltoestellen. Ook aan de allerkleinste is gedacht, zij kunnen genieten op het peuterplein met hun eigen speeltoestellen, een glijbaan, ballenbak en minitrampolines.

Het Optisport Leisure Center Breda beschikt ook over een nieuwe horeca. In deze horeca kan er heerlijk genoten worden van de uitgebreide kaart met lekkere snacks en heerlijke burgers voor na het sporten en spelen.

Houd de Facebookpagina van Avontura in de gaten voor het laatste nieuws: https://www.facebook.com/AvonturaBreda/.

Binnenkort opent Optisport naast Avontura ook het trampolinepark Krazy Kangaroo in het Optisport Leisure Center in Breda. Er zijn verschillende soorten areas waar men zich kan uitleven op horizontale en diagonale trampolines. Krazy Kangaroo gaat ruim 2500m2 aan springplezier bieden voor beginners tot gevorderde trampolinespringers.

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!

Meer informatie over Avontura en Optisport: www.avontura.nl en www.optisport.nl

Meer berichten