Ook kaartjes voor generale repetitie Kerstspecial Nieuwe Nobelaer

Voor het derde achtereenvolgende jaar presenteert Nieuwe Nobelaer op zondag 16 december om 15:00 uur de speciale Kerstvoorstelling voor én door lokaal talent uit Etten-Leur. De deelnemers aan de Kerstspecial hebben een grote schare fans want de kaarten zijn inmiddels helemaal uitverkocht! Om toch zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om deze voorstelling te zien, is besloten om ook de generale repetitie op zondag 16 december om 10:30 uur toegankelijk te maken voor het publiek. Kaartjes kosten 5 euro per stuk.

Speciale gast aan boord van The Polar Express

Onder leiding van regisseur Jos Schievelt is een prachtige familievoorstelling gemaakt op basis van The Polar Express. Muziek, dans, zang en theater zijn de ingrediënten voor deze gezellige, sfeervolle voorstelling voor jong en oud. Ook directeur-bestuurder Hilda Vliegenthart speelt een rol in de Kerstspecial. Speciale gast aan boord van de trein is architect Roel ten Bras van architectenbureau TenBrasWestinga die vertelt over het ontwerp van de nieuwbouw.

Stap in The Polar Express en ga mee op reis naar de Noordpool

De trein staat klaar op het station van Etten-Leur om te vertrekken naar de Noordpool voor een bezoek aan de Kerstman. Iedereen is gespannen. Een familie waarvan de vader en moeder niet in Kerst geloven, gaat stiekem mee. Het publiek wordt meegenomen op een wel heel speciale treinreis. Onderweg wordt er gestopt bij allerlei musical stations en ook in de trein zijn verschillende leuke acts. Het verhaal wordt verteld door voorleeskampioenen van Etten-Leur: Emily Repi en Rosa Theuns.

230 mensen werken mee aan productie

Voor en achter de schermen werken in totaal 230 mensen mee aan deze productie. De leerlingen kleuterdans zijn met hun vier jaar de jongste deelnemers! Verschillende leerlingen Kunsteducatie geven optredens zoals Maud Bastiaansen. Zij zingt een prachtig nummer en begeleidt zichzelf op de gitaar. De zevenjarige Juul Swijnenburg zingt in haar eentje de sterren van de hemel. Deelnemers van de musicalklas staan te trappelen om hun talent te laten zien. Maar ook lokale gezelschappen zoals nieuwkomer Koor de Kerkzwervers, zanggroep ODI, de dames van Onvermeidelijk en Theatergroep Josjes geven acte de présence. Kortom, het belooft een gevarieerde voorstelling te worden!

Voor meer informatie en kaarten reserveren zie www.nieuwenobelaer.nl

Meer berichten