Coach + Result wint voor het 4e jaar op rij award!

Op donderdag 13 december organiseerde Springest voor de 6e keer de verkiezing tot De Beste Opleider van Nederland. Coach + Result valt voor het 4e jaar op rij in de prijzen en is verkozen tot De Beste Opleider van Nederland in de categorieën Sales, Communicatie en Secretarieel & Administratief. De ervaringen van cursisten, dat is wat telt! Niet alleen het aantal unieke reviews, maar ook het cijfer is bepalend.

1.266 deelnemers hebben Coach + Result beoordeeld met een score van 9,6 gemiddeld. In de reviews lees je onder andere hoe zij de inhoud van de training, het niveau, de trainer, de begeleiding en de locatie hebben ervaren. Het team is in één woord TROTS. Trots dat Coach + Result voor velen heeft kunnen bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van (commerciële) doelen.

Gaan én staan voor resultaat

Coach + Result timmert hard aan de weg en is al bijna 20 jaar een gevestigde naam in trainingsland. Resultaatgerichte en vooral praktische trainingen en coaching programma’s, daar ligt hun kracht. De focus ligt op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties en de vertaling hiervan naar de dagelijkse praktijk van medewerkers. De trainer-coaches van Coach + Result hebben al honderden bedrijven in diverse branches ondersteund bij het vergroten van commerciële resultaten en het verhogen van de klantbeleving. Daarnaast hebben zij ruime ervaring op het gebied van managementbegeleiding, persoonlijke en teamontwikkeling.

Uitblinker in maar liefst 3 categorieën!

In totaal werden in 24 categorieën Awards uitgereikt. Alle opleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland maakte een kans op een Award in één of meerdere categorieën. Coach + Result is in de categorieën Sales, Communicatie en Secretarieel & Administratief verkozen tot De Beste Opleider van Nederland!

Meer berichten