De wijksportcoaches van Breda Actief sluiten het jaar, net als trouwens vorig jaar, weer af met een zaalvoetbaltoernooi in Sportcentrum Breda.
De wijksportcoaches van Breda Actief sluiten het jaar, net als trouwens vorig jaar, weer af met een zaalvoetbaltoernooi in Sportcentrum Breda. (Foto: )

Zaalvoetballen voor de jongeren vanaf 12 jaar

BREDA - Wijksportcoaches van Breda Actief sluiten het jaar sportief af met een zaalvoetbaltoernooi. Dit vindt plaats op vrijdag 28 december in Sportcentrum Breda aan de Topaasstraat 13. Jongeren vanaf 12 jaar gaan met elkaar de strijd aan in zelf samengestelde teams. Elk team kan zich aanmelden bij sportcoach Jaap. ,,Na het succes van vorig jaar wordt het dit jaar nog beter! We hebben de leeftijdscategorieën opgedeeld, waardoor de wachttijd tussen de wedstrijden korter is. Ook komen er weer teams uit Tilburg, voor wat extra uitdaging. Super tof als alle jongeren van de wijkactiviteiten het jaar samen af sluiten. Daarbij is sportiviteit tussen kerst en oud en nieuw altijd goed, toch?!'', lacht sportcoach Jaap. De jongeren van 12 tot en met 15 jaar spelen van elf tot twee uur, en van halfdrie tot halfzes is het de beurt aan de leeftijdscategorie 16 jaar en ouder. Het veld en de goals zijn wat kleiner dan bij officieel zaalvoetbal en daarom wordt er 4 tegen 4 gespeeld. Er mogen extra wisselspelers ingeschreven worden en 'n team is zelf verantwoordelijk voor 't wisselen van spelers. De kosten zijn 10 euro per team en je inschrijven kan via: j.van.loon@breda-actief.nl, of het nummer 06 - 42 04 51 14.

Meer berichten