6 januari koopzondag bij Auto Indumij

Zondag 6 januari, de laatste dag van Salon de Promotion bij Auto Indumij, kun je tussen 11.00 en 16.00uur nog profiteren van tot wel 6.590 euro voordeel.

Snel leverbaar uit voorraad

We maken plaats voor nieuwe voorraden waardoor we de huidige ongekend scherp kunnen aanbieden. Het gamma is zeer divers, van Renault Twingo Collection tot overcomplete Kadjar dCi 110 Intens. Als hier jouw ideale nieuwe Renault nog niet tussen staat…

Gratis upgrade naar Clio Estate

Kies je voor een Renault Clio? Wij adviseren om dan eens te kijken naar de Limited uitvoering. Tijdens Salon de Promotion bieden wij deze luxe uitvoering inclusief MediaNav navigatie, 16 inch lichtmetalen velgen en privacy glass aan met maar liefst 2.500 euro voordeel! Zo'n Clio Limited met sterke 90pk TCe motor rijd je dan al voor 16.490 euro. Liever een grotere Clio Estate? Tijdelijk is deze upgrade helemaal gratis! op www.ikwileenclio.nl kun je deze actie uitgebreid bekijken.

Captur Intens met 3.285 euro voordeel

De Renault Captur is een immens populaire auto. In het crossover segment sinds 2013 de maatstaf en na zijn volledige restyle weer helemaal bij de tijd. Kies je nu voor een luxe Intens variant uit de Auto Indumij voorraad, dan profiteer je van 3.285 euro voordeel. Je rijdt zo'n Captur Intens met sterke 90pk motor al vanaf 20.990 euro. Kijk op www.ikwileencaptur.nl en vraag jouw offerte aan.

Dieselfans opgelet!

Voor alle dieselfans hebben we goed nieuws! Vanaf de Clio tot en met de Kadjar, we hebben ze op voorraad. Alleen maar luxe uitvoeringen met veel verwennerij om het kilometervreten extra aangenaam te maken. Het grootste voordeel is te verkrijgen op de Kadjar dCI 110 Intens, inclusief easy life pack en metallic lak. Die rijd je tijdelijk al vanaf 28.490 euro en dat is inclusief 6.590 euro voordeel! Kijk op www.renault-indumij.nl/voordeel voor alle voorraadacties van Auto Indumij

Van harte welkom

Kortom, genoeg redenen om onze showroom te bezoeken op zondag 6 januari aanstaande. Onze vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout zijn van 11.00 tot 16.00 uur geopend.

Meer berichten