Foto: Vincent Oudendijk

Verkoop tickets 7e Carnavaleske Wandeling op 19 januari

Ook dit jaar is er de fameuze Carnavaleske Wandeling door de binnenstad van Breda, en wel op zaterdag 23 februari. Deze rondgang, die inmiddels niet meer weg te denken is in de aanloop naar carnaval, is aan de zevende editie toe.

BREDA - Tijdens de Carnavaleske Wandeling leiden oud-prinsen en bekende lokale carnavalspersoonlijkheden je langs plekken in de Bredase binnenstad waar je nooit eerder kwam, terwijl je van alles over de historie van Breda en 't Kielegat opsteekt. Onderweg volgen humor en hilarische momenten, verzorgd door de crème-de-la-crème van het Kielegatse carnaval, elkaar in hoog tempo op. Geen wonder dat het verkrijgen van tickets voor deze bijzondere wandeling al een sport op zich lijkt te worden!

Er is plaats voor 250 deelnemers en belangstellenden kunnen zich op zaterdagmiddag 19 januari tussen één en vier uur inschrijven bij café De Bruine Pij aan het Kerkplein. Na betaling ontvang je een bewijs dat je op de dag van de wandeling omruilt voor een niet te vervalsen keurmerk. Je kunt bij het inschrijven eventueel ook een voorkeur voor een bepaalde gids melden.

De kosten bedragen traditiegetrouw elf euro en elf centen per persoon. Inclusief een gadget en hapje en drankje onderweg, en per persoon mag je maar voor maximaal vier mensen inschrijven. Kom zeker op tijd, want op is op! Betalen kan via de pin. Cash kan ook, maar dan alleen gepast!

Meer berichten