Aanmelden voor HealthCheck is heel makkelijk
Aanmelden voor HealthCheck is heel makkelijk (Foto: Tim Faatz)

Belcrum Telt: de gezondste en vitaalste wijk van Breda?

Het doel van het project is dat inwoners elkaar zowel digitaal als fysiek ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan, geïnspireerd raken door anderen en aan de slag gaan met de eigen leefstijl. Iedereen kan deelnemen op eigen niveau en zelf bepalen met wie en wanneer men aan de slag gaat om haalbare doelen op het gebied van vitaliteit en gezondheid te behalen.

BelcrumTelt is een samenwerking tussen diverse specialistische partijen: VitaalBreda, Avans Breda, , Beweego, Lisette Bulle leefstijlcoach en voedingsconsulent, sportaanbieders in de wijk en Monné Zorg & Beweging. Samen streven wij naar een gezonder en vitaler Breda. Het initiatief wordt ondersteund door Rabobank Breda vanuit het project “Prijs je wijk”

Healthcheck en vervolgprogramma’s

Iedereen kan geheel vrijblijvend een gratis health-check laten doen op 16 februari. De healthcheck zal uitwijzen hoe uw mentale en fysieke gesteldheid op dat moment zijn. Na een meting van diverse onderdelen krijgt u een advies van één van de specialisten.

Bent u goed bezig? Ga vooral zo door!

Zijn er bijzonderheden? En wilt u er zelf verandering in brengen?

Één van onze specialisten zal samen met u kijken of er een programma is dat aansluit bij uw behoeftes. Er zijn diverse programma’s om bij aan te sluiten, welke bestaat uit 2x per week bewegen, inspiratiesessies over voeding, slapen, omgaan met stress en gedragsverandering.

Fitcoins verdienen

De buurtbewoners uit Belcrum die meedoen krijgen een stappenteller op hun telefoon. Met fietsen, wandelen of joggen kunnen ze zo sparen voor zogenoemde fitcoins. Deze fitcoins kunnen ingewisseld worden voor gezonde diensten of producten.

Met het project BelcrumTelt gaat u concreet aan de slag: wij geven u tips om nieuwe gewoontes aan te leren én vast te houden.

Wilt u meer informatie of u inschrijven? Dit kan digitaal via de volgende link:

https://www.monne-zorgenbeweging.nl/belcrumtelt

Meer berichten