Sylvain Lelarge
Sylvain Lelarge

Uniek Frans gezelschapsspel met Sylvain Lelarge

Op dinsdag 15 januari 2019 ontvangt de Alliance Française Breda de immer enthousiaste Fransman Sylvain Lelarge. Hij organiseert een door hem ontwikkeld gezelschapsspel, waarmee de deelnemers in groepjes van 6 enorm veel Frans zullen leren in één avond. Maximale interactie en vermaak zijn gegarandeerd.

Innovatief onderwijs

Voor wat hij zelf noemt 'breinvriendelijk' talenonderwijs kreeg de Fransman Sylvain Lelarge uit handen van minister van onderwijs Maria van der Hoeven de Talenprijs 2003 en 2004, een Europese onderscheiding voor innovatief onderwijs.

Aanvangstijd : 20.15 uur

Locatie         : Golden Tulip Mastbosch Hotel/ Heeren van Oranje, Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda (076 561 36 73)

De toegang is gratis voor leden en cursisten van de Alliance Française.

Introducés betalen 10 euro – studenten 5 euro.

De Alliance Française

De Alliance Française zet zich in om haar leden vertrouwd te maken met de Franse taal en tegelijkertijd met de Franse cultuur, geschiedenis en actualiteit. Cursussen starten in september en januari. Culturele activiteiten en reizen vinden verspreid over het jaar plaats. Lidmaatschap à € 35 geeft gratis toegang tot het bijwonen van lezingen en culturele activiteiten van de Alliance Française in binnen- en buitenland. Meer informatie is te vinden op www.afpb.nl/breda.

Meer berichten