Franse les bij de Alliance Française
Franse les bij de Alliance Française

Start intensieve cursussen Frans

Iedere zomervakantie vertrekken ruim 1,5 miljoen Nederlanders naar Frankrijk om daar te genieten van de natuur, cultuur en het vaak zonnige klimaat. De Franse taal kan een struikelblok zijn, dus voor iedereen die deze taal wil leren of zijn kennis wil uitbreiden, verzorgt de Alliance Française Breda vanaf januari een intensieve cursus Frans.

Tijdens de twee uur durende lessen wordt 12 weken lang getracht hetzelfde niveau te bereiken als bij de reguliere cursussen die in september begonnen zijn (25 weken van 1,5 uur les). Op maandag 21 en dinsdag 22 januari starten de intensieve cursussen op vier verschillende niveaus. Deze lessen duren van 19.30 tot 21.30 uur en worden gegeven op het Stedelijk Gymnasium te Breda. Voor de beginnerscursus kunt u zich inschrijven via www.afpb.nl/breda. Voor de andere niveaus kunt u contact opnemen met cursusleider Wim Bekkers via 076-5020964. De kosten voor deze cursus bedragen € 160,- exclusief lesmateriaal.

Nieuw is de cursus Civilisation française waarin gedurende 6 weken aandacht wordt besteed aan de Franse maatschappij, politiek, geschiedenis en kunst. Deze lessen starten op 22 januari, duren 5 kwartier en de cursusprijs is € 50,-. Meer informatie vindt u op www.afpb.nl/breda.

Meer berichten