Mastbos-Walk steunt MIND Blue Monday Run

Maandag 21 januari 2018 is het Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Op deze dag vinden er diverse MIND Blue Monday Runs plaats in heel Nederland. Dit om aandacht te vragen voor depressie. En om geld in te zamelen voor een app die speciaal gemaakt wordt voor de omgeving van iemand met een depressie. De app zit o.a. vol met tips en informatie om depressie bespreekbaar te maken en om ervoor te zorgen dat iemand met een depressie zich gehoord en gezien voelt.

Ook in ons mooie Breda wordt een actie gehouden! Vooruit, een kleintje. En geen 'run' maar een 'walk'. In mijn privéleven en in mijn werk heb ik veel te maken met mensen die lijden aan depressie en hun naasten. Ik ondersteun de actie van MIND van harte. Maar hardlopen? Eeeh... Daarom organiseer ik een wandeling in het Mastbos in Breda. Loop je met mee?

Je kan deze Mastbos-Walk wandeling ook sponsoren. MIND investeert de opbrengst in de bouw en lancering van de app ABI. Deze app is bedoeld om vrienden en familie van iemand met een depressie van tips en informatie te voorzien, bijvoorbeeld om depressie bespreekbaar te maken en te weten wat je kunt doen om iemand met een depressie te helpen.

Loop je mee? We wandelen op maandagochtend. We vertrekken om 10:30 uur en wandelen ongeveer een uur. Mail naar praktijkdekantorka@gmail.com en ik mail je de details. Ik zorg natuurlijk voor wat lekkers en wat warms te drinken!

Wil je deze Mastbos-Walk sponsoren? Dat kan hier: https://www.doemeemetmind.nl/team/breda-mastbos-walk Dankjewel!

Kitty Melkstop

Meer informatie over de MIND Blue Monday Run: https://wijzijnmind.nl/agenda/mind-blue-monday-run. Meer informatie over Blue Monday: https://mindblue.nl/depressie/campagne/blue-monday.

Meer berichten