3FM

Rammelbakken Reis veilt auto mét startbewijs voor 3FM Serious Request


Een echte rammelbak mét startbewijs voor de komende rammelbakkenreis. Dat is het veilingitem wat ter beschikking wordt gesteld door de initiatiefnemers van 'De Rammelbakken Reis'. De volledige opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.
 
BREDA - Voor teleurgestelde liefhebbers van uitverkochte rally aanbieders is er goed nieuws. Het nieuwe initiatief 'De Rammelbakken Reis' springt in het gat wat is ontstaan door de enorme vraag naar bijzondere en creatieve roadtrips met een oude rammelbak. In september 2017 start de eerste trip. Hiervoor wordt nu een auto mét startbewijs geveild. En aangezien de initiatiefnemers een bijzondere band met Breda hebben, was het meteen duidelijk. Het Glazen Huis staat dit jaar in Breda. De volledige opbrengst gaat dan ook naar het goede doel van 3FM Serious Request 2016: longontsteking.
 
De Rammelbakken Reis

De Rammelbakken Reis is een 6-daagse autotrip door Europa met een auto van maximaal 750 euro. De deelnemers formeren hun eigen vriendenteam waarmee ze 6 dagen lang uitdagende en bijzondere routes gaan rijden. Het gaat hierbij niet om snelheid, maar men kan wel punten verdienen met ludieke vragen en opdrachten. Het start- en eindpunt ligt in Nederland. De overnachtingen tijdens de reis, inclusief ontbijt, worden geregeld door de organisatie en zijn inbegrepen in de prijs van deelname. Het maximum van 100 teams garandeert een persoonlijke, sportieve en gezellige basis. Het belooft de ultieme uitdaging voor vrienden te zijn: vriendschap is de basis, de uitdaging de beproeving.

Veiling

De veiling vindt plaats op eBay, een van de grootste online veilingsites. Op dinsdag 13 december om 10.00 uur gaat de veiling open. De veiling sluit op vrijdag 23 december om 10.00 uur. De veiling is te vinden via www.rammelbakkenreis.nl/veiling

Meer berichten