Vrolijk meezingfeest in sfeer van 60ties en 70ties

ieder jaar organiseert Heemkundekring Paulus van Daesdonck een muziekmiddag. Dit jaar staat muziek uit de jaren 50,60 en 70 centraal.

Het Bredaasch Showorkest De s-Toffe Jongens bestaat uit 15 muzikanten die hun sporen hebben verdiend in het bredase muziekleven. Gedurende het afgelopen jaar hebben zij een programma opgebouwd van hits rondom de jaren 60 en 70. Toppers van The Blue Diamonds tot de Beatles, van Peter Koelewijn tot John Travolta, van Boudewijn de Groot tot Cliff Richards, van George Baker tot Shocking Blue. Dit wordt een groot feest der herkenning! Voor iedereen die graag zingt en danst. Jong en oud. Het geheel wordt begeleid met sfeerbeelden uit die tijd en alle songteksten verschijnen op een groot scherm zodat iedereen ze mee kan zingen. Mis het niet deze community singing!

U bent allen van harte welkom op zondagmiddag10 februari.

De Viandenzaal in het Ginneken is vanaf 13.30 uur geopend en hef begint om 14.00 uur. Er is volop parkeergelegenheid op het Schoolakkerplein om de hoek.

De entree is gratis voor leden van Heemkundekring Paulus van Daesdonck. Voor niet-leden is de entree €5,- U kunt eventueel ter plaats lid worden van de vereniging.

www.paulusvandaesdonck.nl

Meer berichten