Erica Geerts van Villa Joep ontving in de bakkerij het eerste Villa Joep-
broodje uit handen van Peter en Patricia Joppen. FOTO: JOOST BAKKER
Erica Geerts van Villa Joep ontving in de bakkerij het eerste Villa Joep- broodje uit handen van Peter en Patricia Joppen. FOTO: JOOST BAKKER (Foto: Joost Bakker)

Bakker Joppen houdt 'n actie voor Villa Joep

BREDA - Peter en Patricia Joppen van de gelijknamige bakkerij aan de Bavelselaan 55 in Breda (Peter bestiert de bakkerij en Patricia de winkel) zetten zich geregeld belangeloos in voor de minder bedeelden en goede doelen. Zo houden ze bijvoorbeeld (taart)bakmiddagen voor groepen mensen met een geestelijke- en/of fysieke beperking. Nu zetten zij zich in voor Villa Joep, hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker, en dit fonds ontleent zijn naam
aan de kleine Joep die 'n paar jaar geleden aan deze ziekte is overleden. Speciaal voor dit doel verkoopt Peter nu het zelf bedachte Villa Joep-broodje en de gehele opbrengst gaat naar Villa Joep. Het broodje wordt nog gebakken tot en met zaterdag 16 februari. Ook kun je 'n selfie met de olifant van Villa Joep maken en bakker Joppen taggen. De leukste selfie wint 'n Villa Joep-olifantje ter waarde van 9,95 euro. Meer weten? Kijjk dan op de Facebookpagina van bakker Joppen.

Meer berichten