Mantelzorgcontactgroep in wijkcentrum De Balieweide Elke laatste vrijdag van de maand

Vaak voelen mantelzorgers van mensen met dementie zich alleen in de zorg voor hun naaste. Terwijl veel mantelzorgers met dezelfde vragen en onzekerheden te maken hebben. Daarom is er voor mantelzorgers van mensen met dementie elke laatste vrijdag van de maand de mantelzorgcontactgroep. Degene met dementie is ook welkom. De eerstvolgende bijeenkomst is op 22 februari van 10:00 -11:30 uur in wijkcentrum De Balieweide. Deelname is gratis.

Tijdens de bijeenkomsten van de mantelzorgcontactgroep leren mantelzorgers elkaar kennen. Het samen delen van ervaringen, dilemma’s en tips, helpt. Begrip en herkenning van anderen in soortgelijke situatie, geeft steun. Mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie, zijn van harte welkom. Degene met dementie ook. Graag horen we dan wel vooraf of hij/zij erbij is, zodat we een aparte activiteit kunnen organiseren. Zo krijgen mantelzorgers alle tijd en ruimte voor een gesprek.


Praktische informatie
Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis. De bijeenkomsten vinden elke laatste vrijdagochtend van de maand plaats van 10:00 -11:30 uur in wijkcentrum De Balieweide, Baliëndijk 82 te Breda. Voor meer informatie kunnen mantelzorgers contact opnemen met Veronique Zoontjens, coördinator Dementie & NAH via v.zoontjens@stib-breda.nl of met Simone van Rooij van Zorg voor elkaar Breda via simonevanrooij@zorgvoorelkaarbreda.nl.

Meer berichten