Brouwerij Frontaal is trots dat het zaterdag in de Faam het brouwcafé  opent. In maart wordt er gestart met de opbouw van de brouwerij zelf.
Brouwerij Frontaal is trots dat het zaterdag in de Faam het brouwcafé opent. In maart wordt er gestart met de opbouw van de brouwerij zelf. (Foto: )

16 februari opening van brouwcafé van Frontaal

BREDA - De brouwerij Frontaal opent zaterdag 16 februari de deuren in de Faam aan de Liniestraat 31. Vanaf één uur kun je dan de sfeer (en natuurlijk de tapbieren) komen proeven. De droogkamers van de oude snoepfabriek zijn nu omgetoverd in 'n sfeervol industrieel brouwcafé. Een unieke locatie met 31 bieren op de tap, 'n 8 m lange bar, 'n robuuste houtkachel in het hart van de ruimte en 'n podium voor optredens.

In vier zeecontainers bouwden Frontaal in 2015 een brouwerij en proeflokaal op het terrein van STEK. Omdat ze daar uit hun jasje waren gegroeid, volgde de verhuizing naar de Faam. Eind november rondde
Frontaal 'n crowdfundingcampagne af, waarbij ze 800.000 euro ophaalde voor onder andere de verbouwing. In het brouwcafé kun je terecht voor proeverijen, tours voor groepen én een borrel met vrienden of collega's. Er is een breed menu aan bieren van eigen en bevriende brouwerijen, en wijnen, koffie's en borrelplanken. Er is ook live muziek, van een dj op vrijdag tot jazz op zondag. Overdag is er ruimte voor flexwerkers en s' avonds voor bier. Het brouwcafé is geopend van woensdag tot en met zondag en meer informatie vind je op www.brouwerijfrontaal.nl.

Meer berichten