Workshop yoga voor mensen met ziekte van Parkinson

Het Parkinson Café Breda organiseert op vrijdag 22 februari een workshop yoga. Paulinka Schrooten van Dance for Health, verzorgt deze workshop voor mensen met Parkinson en hun mantelzorgers. De bijeenkomst vindt plaats van 14:00 – 16.00 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen (inloop vanaf 13.30 uur).

Yoga kan de dagelijkse bewegingen van iemand met Parkinson soepeler maken. Het uitoefenen van yoga maakt mensen bewust van hoe zij bewegen. Door lichaamsdelen apart en in samenhang te trainen, wordt bewustzijn vergroot en de kwaliteit van bewegen doelgericht geoefend. Tijdens de workshop ervaren deelnemers wat yoga voor lichaam en geest kan betekenen.

Parkinson Café Breda

Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. Toegang is vrij en er is voldoende parkeergelegenheid.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Parkinson Café Breda is onderdeel van de Parkinson Vereniging en werkt samen met: MEE West-Brabant, het Amphia Ziekenhuis (Parkinson verpleegkundigen), Revalidatiecentrum Breda, Stichting Elisabeth, ParkinsonNet en Steunpunt informele zorg Breda (StiB).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inie Heesbeen (MEE) via: 06-53145593.

Meer berichten