Paul Honing Tennisleraar van het jaar 2018
Paul Honing Tennisleraar van het jaar 2018 (Foto: dhr. Kleen)

Tennisleraar van het Jaar 2018 traint bij TTV

Waar een klein dorp groot in is: de clubtrainer van de Teteringse Tennisvereniging is uitgeroepen tot Tennisleraar van het jaar 2018! Deze eer komt Paul Honig toe. Hij is de trotse eigenaar van Insight TennisAcademy.
Ieder jaar wordt in Nederland de Tennisleraar van het jaar gekozen. Goede tennistrainers worden aangedragen, er volgt een short-list. De overgebleven drie kandidaten, worden op een intensieve manier langs de meetlat gelegd. Daar volgt de winnaar uit.

Sinds de zomer van 2015 is Paul actief als clubtrainer bij TTV. Hij is actief in het trainen van de jongste jeugd tot de senioren die wat meer op leeftijd zijn. Bij ieder weet hij aan te sluiten bij de ontwikkelwens. De een wil nu eindelijk eens leren om een echt goede backhand te slaan, voor de ander is het interessant om te leren welke positie het slimst is bij het spelen van het dubbelspel. Paul helpt iedereen te ontwikkelen op eigen niveau.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Ahoy, ontving Paul de prijs uit handen van niemand minder dan Esther Vergeer. De jury ziet in Paul een echt "clubmens": het gaat veel verder dan alleen het geven van training. Ook het begeleiden van competitiespelers en het organiseren van vernieuwende activiteiten en trainingsvormen staan bij Paul hoog in het vaandel. De Teteringse Tennisvereniging is uiteraard ontzettend trots op de aanwezigheid van de "Tennisleraar van het jaar 2018"! Naast dit bijzonder goede nieuws wordt er op dit moment gebouwd aan de ontwikkeling van twee Padelbanen. Deze worden in mei geopend. Omdat dit een vrij nieuwe sport is, maar wel de hardst groeiende sport in Nederland, zal daar flink op getraind gaan worden. In Teteringen zien ze dus vol vertrouwen de toekomst tegemoet!

Meer berichten