Groot event #familyfirst in het teken van Lyme

Beste,

21 april wordt op de schaatsbaan in Breda het #familyfirst event gehouden. Dit event word voor de 3e keer gehouden en dit jaar zal het in het teken staan voor de mensen met de ziekte van Lyme.

Wees welkom op 21 april 2019 met je hele familie om te genieten van een Event die zo'n beetje alles bevat.

Met verschillende areas kunnen we verschillende doelgroepen, jong en oud, samenbrengen en laten genieten van een onvergetelijke dag.

We hebben een leuk gevarieerd podiumprogramma met comedians als Najib Amhali en De Borrelnootjez, influencers als Jill Schirnhofer (bekend van haar boeken en knutselen met Jill op NPO3) en Tommie in de zorg, maar ook the Voice of Holland zangeres Chahra-z en Fo music.

Behalve deze optredens zijn er ook fantastische modeshows van kinderkleding tot modest fashion te zien en om het compleet te maken is er zelfs een bruidsshow!

Voor de allerkleinsten is er een prinsessen act on stage met de mooiste sprookjesfiguren.

Vergeet ook vooral niet te doneren en mee te doen aan de loting voor Lymiez, ons goede doel dit jaar. (zie bijlage alles over Lymiez)

Waan je een weg tussen de leukste standhouders in de Shopping area met van alles op het gebied van kleding, educatie, lifestyle, gezondheid, gadgets, verzorging, beauty, kinderen en baby's.

Op het mega grote Activiteitenplein kun je met het hele gezin aan de slag met sport en spel. Wanneer je even uit wilt rusten van alle actie vind je hier gezellige hoekjes om jezelf te verwennen met zoetigheid en heerlijke koffie, thee of misschien wel een lekkere warme chocolademelk.

Voor de mannen hebben we een Mancave gecreëerd met luxe auto's, racesimulatoren, Nintendo retro games, echte mannenspellen, gezellig samenkomen en een potje kaarten, maar ook een barbershop waar jij je kunt laten opscheren, je baard laten trimmen en verzorgen.

(Deze area is enkel toegankelijk vanaf 16+)

Dames,ook jullie zijn zéker niet vergeten!

Betreed ons Beauty & Health land en laat je inspireren en informeren over alles wat je maar wil weten over jouw gezondheid, huid, haar en nagels. Maak kennis met beauty influencers zoals Delia Skin Master, Queen Tarzi en Makeup Ozface.

Last but not least is er ons wereldse horeca Foodplein. Hier haal je heerlijkheden van de beste horecastands en Foodtrucks die op dit stuk van onze beursarea staan. Smullen van delicatessen uit alle hoeken van de wereld doe je hier!

Meer berichten