Foto: Mathilde Dusol

Start Join the Club van de Esther Vergeer Foundation bij OTC de Warande

Op woensdag 20 maart houdt de Esther Vergeer Foundation in samenwerking met OTC de Warande in Oosterhout en Vitasports tennisschool een open dag als start van het Join the Club project bij OTC de Warande. Tijdens deze open dag kunnen kinderen van 6 tot 21 jaar met een lichamelijke beperking kennismaken met (rolstoel)tennis. Zowel rolstoel-gebonden kinderen als 'lopers' zijn van harte welkom!

Ruben Spaargaren, rolstoeltennis-topper en nummer 1 van Nederland is als ambassadeur van de Esther Vergeer Foundation aanwezig tijdens de open dag. Ruben: ,,Sporten zorgt ervoor dat je bezig bent met wat je allemaal nog wel kunt, in plaats van wat je niet meer kunt. Ik kijk er naar uit om samen met de kinderen op 20 maart de baan op te gaan.''

Het initiatief Join the Club van de Esther Vergeer Foundation geeft kinderen en jongeren met een beperking de kans om 'gewoon' te sporten bij een gewone vereniging. De foundation zorgt ervoor dat de vereniging er klaar voor is om kinderen met een lichamelijke beperking op een plezierige, veilige manier een goede plek bij de vereniging te bieden. Daarnaast zorgt de Esther Vergeer Foundation voor een goede sportrolstoel, zodat de kinderen en jongeren meteen na de open dag wekelijks kunnen gaan (rolstoel)tennissen.

Het programma is als volgt:

14.45 - 15.00 uur inloop en ontvangst voor ouders en kinderen

15.00 - 16.30 uur atart (rolstoel)tennisclinic met Ruben Spaargaren

16.30 - 17.00 uur afsluiting en presentatie kennismakingsaanbod van OTC de Warande

Kinderen en jongeren die deel willen nemen op 20 maart, kunnen zich opgeven door een mail te sturen aan: lisanne@esthervergeerfoundation.nl. De deelname is gratis.

Meer berichten