Voor jonge mantelzorgers zaterdag 13 april Expeditie Wolfslaar

Voor jonge mantelzorgers die houden van avontuur organiseert StiB op zaterdag 13 april Expeditie Wolfslaar. Tijdens deze middag beleven jonge mantelzorgers tussen de 6 en 12 jaar samen een toffe middag in de natuur. Expeditie Wolfslaar is van 13.30-17.30 uur bij kinderboerderij Wolfslaar in Breda. Deelname is gratis. Aanmelden en meer informatie via www.stib-breda.nl/agenda of 076 750 32 00.
 

Een leuke activiteit voor jonge mantelzorgers

Tijdens expeditie Wolfslaar ontdekken jonge mantelzorgers van alles over kleine beestjes. Ook krijgen ze antwoord op de vraag wat er in een uilenbal zit, bouwen ze een grote toren en meer…

StiB organiseert deze middag speciaal voor jonge mantelzorgers: kinderen die opgroeien in een gezin met extra zorg. Dat kan zorg zijn voor een ouder, broer of zus. Soms is er sprake van een gezinslid met een langdurige ziekte, beperking of psychische of verslavingsproblematiek. Speciaal voor jonge mantelzorgers organiseert StiB regelmatig activiteiten om even weg te zijn uit de zorgsituatie en leeftijdsgenootjes te ontmoeten. Kijk voor alle activiteiten op www.stib-breda.nl/agenda.

Meer berichten