Dit jaar heeft de Etten-Leurse toneelvereniging Mag Het Licht Uit  gekozen voor het dolkomische blijspel 'De rollator-revolutie'. De voorstellingen zijn 22, 29 en 30 maart 's avonds in het Turfschip aan de Schipperstraat.
Dit jaar heeft de Etten-Leurse toneelvereniging Mag Het Licht Uit gekozen voor het dolkomische blijspel 'De rollator-revolutie'. De voorstellingen zijn 22, 29 en 30 maart 's avonds in het Turfschip aan de Schipperstraat. (Foto: )

Mag Het Licht Uit brengt het blijspel 'De rollator-revolutie'

De toneelvereniging Mag Het Licht Uit brengt op de vrijdagavonden 22 en 29 maart en op zaterdagavond 30 maart in het Turfschip aan de Schipperstraat in Etten-Leur weer 'n avondvullende productie: 'De rollator-revolutie', 'n dolkomisch blijspel in vier bedrijven, dat geschreven is door Maurits Keyzer. De regie is wederom in handen van Bart Mathijssen.

ETTEN-LEUR - Het bejaardentehuis 'de Toekomst' is ontstaan uit 'n fusie tussen twee wat kleinere tehuizen: het hele chique rusthuis 'Edelburcht' en het nogal volkse bejaardentehuis 'de Plets'. Het samengaan van de beide tehuizen verloopt
allesbehalve op rolletjes. Want de bewoners van beide tehuizen kunnen elkaar niet luchten of zien, en een verschrikkelijke directrice zaait angst en terreur. Maar wanneer er een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol! Eén ding is zeker: van een rustige oude dag is totaal geen sprake meer in 'de Toekomst'! De voorstelling begint telkens om acht uur en duurt, inclusief een pauze, tot ongeveer halfelf, en de deur van het Turfschip is elke avond open vanaf halfacht. Kaarten kosten 9 euro en zijn te reserveren via de site van Mag Het Licht Uit: www.toneelverenigingmaghetlichtuit.nl, of te koop bij de Bruna op het Van Bergenplein.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden