Foto:

Geslaagde NLdoet voor 'Happy Hippo'!

Op zaterdag 16 maart, dit jaar slechts 1 dag, is er weer vol enthousiasme, soms in opperste concentratie, maar vaker nog gezellig kletsend gewerkt aan vlaggenlijnen en troostvriendjes. Het team van Happy Hippo kijkt terug op weer een super geslaagde dag.

Zaterdag rond de klok van 10.45 uur stonden de eerste vrijwilligers klaar bij lunchroom De Uitdaging in Ulvenhout om aan de slag te gaan. En later op die middag om 16.00 uur mocht het resultaat er zijn: maar liefst zo'n 215 meter vlaggetjes (43 vrolijk gekleurde stoffen vlaggenlijnen) klaar voor in de verjaardagsdozen voor de kinderen van de Voedselbank Breda! De enkele haaksters hebben ondertussen weer de eerste hand gelegd aan troostvriendjes die hun weg naar een mooie bestemming gaan vinden in een van de Dreamy Dolphin tassen voor de Safegroup in Breda.

Vrijwilligers

Er waren gedurende de dag 27 vrijwilligers actief. Alle plekjes bezet, dus een fantastische opkomst waar Happy Hippo trots op is.  "En ondanks dat we dit jaar maar op een dag onze activiteit konden organiseren, is het resultaat er niet minder om. Elk jaar is het weer een feestje en hartverwarmend om te zien dat al deze lieve mensen zich met ons willen inzetten voor de kinderen in Breda die het even wat minder hebben" aldus Margriet Oostrom, oprichtster van Happy Hippo.

De Uitdaging

Al weer voor het derde jaar waren de stichting en haar vrijwilligers te gast bij Lunchroom De Uitdaging in Ulvenhout. Het team heeft er ook dit keer voor gezorgd dat het de vrijwilligers aan niets ontbrak, en ook bakker Joppen uit Breda droeg weer een steentje bij aan deze dag voor het goede doel door voor lekkere broodjes te zorgen.

Nog meer vlaggetjes…

Er is dus een dag hard gewerkt om de voorraad vlaggenlijnen aan te vullen. Bovenop de 43 slingers die helemaal af waren, zijn er nog wat slingers die al gespeld waren mee naar huis gegaan om af te maken en zijn er al weer plekjes gereserveerd voor een volgende activiteit die Happy Hippo in het najaar weer wil organiseren. Margriet: "De gezelligheid van het samen werken aan die vrolijke slingers is zo leuk om mee te maken. En wij zijn er enorm mee geholpen om in alle ongeveer 300 dozen die wij jaarlijks maken voor de Voedselbank maken zo'n toffe slinger te doen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden