Inschrijving voor de KAM van 2019 is gestart

Alle amateurgezelschappen uit Breda op het gebied van dans, muziek, zang en toneel die mee willen doen aan de 37ste KAM Breda kunnen zich inschrijven via het mailadres info@kambreda.nl.

Alle amateurgezelschappen die reeds eerder hebben meegedaan bij de KAM Breda in september in het Chassé Theater en in het adressenbestand van de KAM zitten, hebben van ons reeds een bericht gekregen om zich weer enthousiast in te schrijven. Zeker 40 gezelschappen hebben dit al gedaan. Super fijn want daar zetten alle vrijwilligers zich straks tijdens het weekend van de KAM weer met de volle 100% voor in. Een van onze enthousiaste deelnemers ziet u hier op de foto, Slide-O-Base.

Wat is de KAM nu eigenlijk?

Sinds 1977 hebben de harmonie en fanfare sector in samenwerking met de gemeente Breda de uitdaging aangenomen om de amateurpodiumkunst uit Breda wat mee bekendheid te geven. De doelstelling was en blijft om verenigingen de kans te geven zich te presenteren aan het grote publiek in een groot theater met echte theaterfaciliteiten. Veel verenigingen kunnen dit immers niet zelf bekostigen. Er is gestart met 27 verenigingen en 1500 deelnemers.

Vanuit de mooie toenmalige Stadsschouwburg Concordia, Theater Achterom en Gemeentelijke Sporthal vinden nu alle optredens plaats in het prachtige Chassé Theater in Breda. De eerste werkgroep van de KAM heeft in het jaar 2000 de laatste KAM georganiseerd. Daarna is een doorstart gemaakt door de Stichting KAM Breda. Het huidige bestuur zorgt er ook dit jaar weer met veel enthousiasme voor dat deelnemers de vele faciliteiten van het Chassé theater in goede samenwerking met de technische staf kunnen gebruiken.

Voorwaarde is dat de amateurgezelschappen zich op tijd inschrijven voor 21 of 22 september. Onze sluitingsdatum is immers altijd 1 mei. Dus wacht niet te lang en meld je via het eerder genoemde emailadres. Deelname én komen kijken en luisteren is voor iedereen gratis. We gaan er weer een prachtig weekend van maken. Tot dan.

Meer berichten