Basisschool de Klokkebei in Ulvenhout loopt voor Stichting RopaRun

Ieder jaar in het weekend van Pinksteren nemen duizenden mensen deel aan de RopaRun, een hardloop estafette wedstrijd. 8 hardlopers rennen in een team, dat in totaal bestaat uit ca 22 mensen, in ongeveer 48 uur non-stop van de startplaatsen Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Zij doen dit om geld in te zamelen voor de Stichting RopaRun. Deze stichting steunt de palliatieve zorg voor mensen met kanker, denk hierbij aan inloophuizen, hospices of vakanties voor mensen met kanker en hun naasten.

Woensdagochtend 3 april wordt op de Klokkebei een sponsorloop georganiseerd ten bate van de RopaRun. Team 262 Sterk Staaltje neemt dit jaar voor de 5e keer deel aan de RopaRun en zal de organisatie van deze ochtend op zich nemen.

Leerlingen van de Klokkebei kunnen in de periode tussen 22 maart en 3 april bij u aan de deur komen met het verzoek om sponsoring voor hun gelopen rondjes. Alle sponsorgelden komen volledig ter beschikking van de Stichting RopaRun. Publiek is op 3 april in de ochtend van harte welkom zodat alle lopers onder luid gejuich het maximale aantal rondjes kunnen rennen!

Meer berichten