Hondje Haring zoekt nieuwe vrienden!

De Provincie Noord-Brabant en Kunstloc Brabant hebben subsidie toegekend aan kinderboek Hondje Haring. In hun toelichting schrijven ze: ‘We zijn enthousiast over de manier waarop Ruud van Corler en Margot Ploumen de verbinding en verbeelding van kinderen tot en met 99 jaar willen prikkelen! De verhalen, opdrachten en tekeningen zijn aandachtig en met veel passie gemaakt.’

Op 13 maart is de crowdfunding en voorinschrijving gestart voor het super interactieve kinderboek Hondje Haring op VoordeKunst. Hondje Haring is op zoek naar vrienden en naar donateurs die een bijdrage willen leveren aan realiseren van dit kinderboek.

Hondje Haring is het tweede kinderboek van het Bredaas duo Ruud van Corler en Margot Ploumen. Samen vormen ze Sparkling society verhalen en illustraties en maken ze kinderboeken die bijdragen aan een kleurrijke, vrolijke en blije wereld. Doe je mee?

Meer weten? Kijk dan op http://www.sparklingsociety.nl/uitgaves/voorinschrijving/ en/of https://www.voordekunst.nl/projecten/8512-kinderboek-hondje-haring-1.

Meer berichten