Pieter van Stein, initiator van de netwerkwandelingen bij stichting Kijk Haar! voor vrouwelijke werkzoekenden van 47+
Pieter van Stein, initiator van de netwerkwandelingen bij stichting Kijk Haar! voor vrouwelijke werkzoekenden van 47+ (Foto: Ineke Stolk-van Eck)

Netwerkwandeling voor vrouwelijke werkzoekenden van 47+

Pieter van Stein van stichting Kijk Haar! zet op dinsdag 26 maart a.s. een netwerkwandeling uit in het historische, bruisende en groene Breda!

Sinds de eerste netwerkwandeling in november 2016 hebben er al ruim 200 werkzoekende dames in de bijstand, WW, nuggers en ZZP'ers zonder inkomen van 47 jaar en ouder aan deze events in diverse steden en de natuur deelgenomen en hun netwerk uitgebreid en hun kansen op nieuw werk benut.

Aan het begin van de route en tussendoor is er een koffiestop. Daar is er ruimte om te netwerken en ervaringen op het gebied van solliciteren met elkaar uit te wisselen! Vaak worden er ook andere thema's aangesneden.

Het verzamelpunt is voor de centrale ingang van het nieuwe station aan de centrumzijde om 09.50 uur. Om 10.00 uur start de wandeling in de binnenstad en daarbuiten.
De deelname bedraagt € 4,= De consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.

Heb je interesse stuur dan je aanmelding voor 24 maart a.s. naar de initiator van deze netwerkevents, Pieter van Stein. Zijn e-mailadres is: pvanstein@upcmail.nl

Voel je welkom!

Meer berichten