Struinen in de Tuinen
Struinen in de Tuinen (Foto: J Eykman)

Tuinenfestival Struinen in de Tuinen komt naar Breda

Inschrijven met je tuin of als artiest nu mogelijk

Op zondag 7 juli 2019 vindt de eerste editie van tuinfestival Struinen in de Tuinen plaats in Breda. Tuinen door de hele stad veranderen voor een dag in intieme podia. Inschrijven kan tot 30 april 2019 om mee te doen met een tuin of artiest.

Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije Bredanaars hun buren met een lokale act. Muzikanten, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren stelen de show met hun voeten in het gras. Elk optreden wordt tussen 12:00 uur en 17:00 uur drie keer gespeeld en is gratis te bezoeken.

Meedoen met tuin of als artiest
Struinen in de Tuinen is op zoek naar gastvrije stadsbewoners die hun tuinhekken open willen slaan voor buren en acts. Struinen kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke- of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. Alles kan en alles mag.
Naast tuinen is de organisatie op zoek naar artiesten die hun liefde voor de podiumkunsten willen delen. Het festival verwelkomt alle acts, of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren van een cabaretshow.

Open jij graag je tuinhekken voor je buren en een lokale act, of wil jij van het gras jouw podium maken met een optreden? Aanmelden kan tot 30 april 2019 via www.struinenindetuinen.nl.

STRUINEN IN DE TUINEN BREDA

Zondag 7 juli 2019

12:00 - 17:00

Breda

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

https://www.struinenindetuinen.nl/breda

Instagram: https://www.instagram.com/struinenindetuinen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden