Voorzijde de Faam
Voorzijde de Faam (Foto: Jan Diepstraten)

28 september Faam-reünie

Op 31 december 2013 werd de Faam gesloten en werd de productie verplaatst naar Turnhout. De mensen die toen op de Faam werkten spraken af om elkaar niet te vergeten en te blijven ontmoeten. Daarom zijn heel veel van deze mensen op 12 september 2015 samengekomen en hebben een gezellige middag en avond met elkaar doorgebracht.
Toen is ook het idee geopperd om ’n keer een reünie te organiseren voor alle mensen die ooit bij de Faam hebben gewerkt. De groep die de bijeenkomst van 2015 heeft geregeld is daarom nu druk doende een reünie te organiseren; daarom:

Dit mag en wil je niet missen!

Op 28 september 2019 gaan we in de voormalige faamfabriek een reünie organiseren voor iedereen die bij De Faam, Cadbury Faam en AstraFaam gewerkt heeft. Op deze avond willen we onder het genot van een drankje weer eens een ouderwets, gezellig Faamavondje organiseren.

We willen graag weten of je hierbij aanwezig wilt zijn. Stuur dan een email naar: faamreunie@ziggo.nl Vermeld ook even of je met of zonder partner komt. De kosten aan de bar zijn voor eigen rekening.

Deel, verstuur of vertel dit bericht zoveel mogelijk richting onze ex- collega’s, zodat we iedereen hopelijk kunnen bereiken. Meer info, zoals tijd, exacte plaats, kosten e.d. over de reünie volgen nog.

We hopen op een onvergetelijke Faam reünie!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden