Succesvolle finales vakwedstrijden studenten ROC West-Brabant

De deelnemende studenten van het ROC West-Brabant aan de finale van Skills-vakwedstrijden kwamen vrijdag 21 maart met mooie resultaten naar huis. Zeven studenten van het ROC streden drie hele dagen in de Amsterdam RAI voor de Nationale titel. Zo werd Floris Versluis van het Cingel College Breda eerste in de beroepenwedstrijd Facilitair leidinggevende enRick Seegeren van het Markiezaat College Bergen op Zoom derde in de wedstrijd Bouwtimmerman.

De concurrentie was groot en het niveau heel hoog. Voor Floris Versluis, die meedeed aan de wedstrijd voor Facilitair leidinggevende, was het zelfs een halve finale en finale ineen. Hij moest zich de eerste dag van de wedstrijd nog kwalificeren voor de finale, maar daar slaagde hij gelukkig met vlag en wimpel voor.

Een bezoek aan deze Skills-finales was ook voor De Rotonde leerlingen en Cingel studenten (beide ook behorend tot de ROC West-Brabant groep) een mooie gelegenheid om loopbaanactiviteiten (LOB) te verrichten. Een speciale LOB-rondleiding gaf de leerlingen en studenten meer beeld en idee bij de verschillende vakrichtingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden