De ReShare Store van het Leger des Heils aan de Markendaalseweg 50 in Breda is op zoek naar herdraagbare schoenen. FOTO: ROOS KALLE
De ReShare Store van het Leger des Heils aan de Markendaalseweg 50 in Breda is op zoek naar herdraagbare schoenen. FOTO: ROOS KALLE (Foto: Roos Kalle)

Het Leger des Heils zoekt voor de ReShare Stores 'mooie stappers'!

Tot en met zaterdag 20 april kun je in de ReShare Stores, de tweedehands kledingzaken van het Leger des Heils, jouw herdraagbare schoenen doneren. Met deze inzamelactie hoopt het Leger des Heils meer mensen te voorzien van betaalbare 'nieuwe' schoenen. De ReShare Store in Breda is te vinden aan de Markendaalseweg 50.

BREDA - In de ReBox in de winkel kunnen klanten altijd al kleding en schoenen doneren. Maar helaas zitten er vaak niet al te veel herdraagbare schoenen tussen. Met als gevolg dat klanten die op zoek zijn naar 'n nieuw paar schoenen voor een kleine prijs, niet altijd slagen.

Graag mooi winkelaanbod

Dat is jammer, zo vindt Miranda Overbeeke, de floormanager van de ReShare Store in Breda. ,,Wij willen graag een mooi aanbod neerzetten voor mensen met een smalle beurs, maar ook voor wie een alternatief zoekt voor fast fashion. Daarom doen we een oproep om de schoenen in te leveren die ongebruikt bij je in de kast staan. Iemand anders is er vast heel blij mee!'', zo weet Miranda Overbeeke met zekerheid.

Je krijgt ook 50% korting

Bezoekers die hun herdraagbare schoenen inleveren, doen een belangrijke bijdrage aan het milieu. Tweedehands kopen bespaart niet alleen nieuwe grondstoffen en gifstoffen, ook wordt zo de CO2-uitstoot door transport beperkt. Mooi meegenomen is, dat wanneer je 'n herdraagbaar paar schoenen inlevert in de ReShare Store, je 50% korting ontvangt op een artikel naar keuze.

Iedereen is er welkom

De ReShare Store is een fijne, overzichtelijke kledingzaak van het Leger des Heils met mooie, tweedehands en vintage kleding voor een kleine prijs. De winkel biedt bezoekers 'n fijne winkelervaring door de frisse en moderne inrichting. Iedereen is er welkom: mensen die weinig te besteden hebben, het milieu willen sparen of op zoek zijn naar iets unieks. Opvallend is het sociale karakter van de winkel: er is ook 'n gezellige koffiehoek en fijn personeel dat de tijd neemt voor 'n praatje. De opbrengst komt geheel ten goede aan het hulp-
aanbod van 't Leger des Heils, bijvoorbeeld aan opvang van tienermoeders, aan jeugdzorg of aan arbeidsre-integratie.

Meer berichten