De nieuwe voorstelling 'Een soort van poging iets te zeggen en hopen dat het zinnig is geweest' van KROV gaat vrijdag 29 maart in première.
De nieuwe voorstelling 'Een soort van poging iets te zeggen en hopen dat het zinnig is geweest' van KROV gaat vrijdag 29 maart in première. (Foto: )

Nieuwe productie KROV 7 keer in de StadsGalerij

BREDA - Theatergroep KROV speelt 29, 30 en 31 maart en 3, 5, 6 en 7 april in de StadsGalerij aan de Oude Vest 34 de nieuwste productie: 'Een soort van poging iets te zeggen en hopen dat het zinnig is geweest', van tekstschrijver en regisseur Jorg van de Kieboom. Voor de vorige productie, 'Life from a living room', ontving KROV in november de juryprijs van het Noord-Brabantse KABRA-festival en in februari de Stadsblad - AtoB Toneelprijs 2018. Deze nieuwe productie is een dynamische voorstelling met pakkende teksten, veel muziek en beweging. Vrijdag, zaterdag en woensdag begint de voorstelling 's avonds om halfnegen, en op zondag 's middags om halfdrie. Kaarten kosten 10 euro (met een CJP of voor studenten 8 euro) en reserveren kan via: info@krovtheater.nl.

Meer berichten