Op eerste paasdag is er voor het eerst in de fraaie tuin van Intratuin aan de Terheijdenseweg in Breda van elf tot vijf uur een 'Lifestyle Flair'.
Op eerste paasdag is er voor het eerst in de fraaie tuin van Intratuin aan de Terheijdenseweg in Breda van elf tot vijf uur een 'Lifestyle Flair'. (Foto: )

In de tuin van Intratuin op 1e paasdag 'Lifestyle Flair'

BREDA - In de grote tuin van Intratuin aan de Terheijdenseweg wordt op eerste paasdag (zondag 21 april) de eerste editie gehouden van de 'Lifestyle Flair', met de nieuwste trends op het gebied van fashion, wonen, lifestyle en meer. ,,De Lifestyle Flair biedt ruimte aan kleine en grote creatieve en lifestyle inspirerende ondernemers om de bezoeker van dit evenement in Bohemian sferen te brengen. Met live muziek, fashiontrucks, workshops, beautybehandelingen en voor de kinderen ook 'n springkussen, 'n kleur- en tekentafel en schminken is dit een uitje voor jong én oud. Verwacht verder ook nog een breed scala aan leuke activiteiten: yoga, reiki, massage, coaching, tarotkaarten en veel meer. Natuurlijk zijn er verschillende foodtrucks en barista's voor een hapje en 'n drankje'', zo vertelt Nathalie Plasman van de Lifestyle Flair. ,,We hebben ook een dubbele primeur. Want voor het eerst opent ook Intratuin haar deuren op eerste paasdag. En ook voor het eerst zal de prachtige tuin het decor zijn van een event. Met een fontein, bomen en bankjes is dit natuurlijk de perfecte Bohemian-setting om te shoppen en inspiratie op te doen tijdens de Lifestyle Flair.'' De Lifestyle Flair is, net als Intratuin zelf, op eerste paasdag geopend van 's ochtends elf uur tot 's middags vijf uur. De entree is 2 euro.  Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen. ,,Speciaal voor deze gelegenheid kun je vanaf elf uur in het restaurant ook genieten van 'n overheerlijk paasontbijt, voor maar 2,95 euro. De beste start van je bezoek aan de Lifestyle Flair. We zien je dan ook graag op de eerste editie van de Lifestyle Flair in Breda!''

Meer berichten