Foto:

Derde editie Congres van de Digitale Communicatie in Breda

Wegens groot succes organiseren studenten van Avans Hogeschool voor de derde keer het Congres van de Digitale Communicatie. Met trots maken we de keynotes bekend: Tony's Chocolonely, LinkedIn, RUMAG en presentator en Youtuber Kaj Gorgels nemen bezoekers mee in de razendsnelle ontwikkelingen in de digitale communicatie. Het evenement vindt plaats op donderdag 25 april in Breepark, Breda.

Het Congres van de Digitale Communicatie 2019 bestaat uit twee dagdelen (9.00 tot 12:30 uur en 13.30 tot 17.00 uur). Per dagdeel zijn er twee keynote-sprekers en twee rondes met parallelsessies, verzorgd door digitale experts, interactie professionals en ondernemers. Zowel studenten van Avans Hogeschool Breda, als marketing en communicatieprofessionals zijn uitgenodigd zich te laten inspireren. Ook krijgen bezoekers de mogelijkheid collega's in het vakgebied het hemd van het lijf te vragen.
Bekijk hier het hele programma.

Tickets bedragen €40,- (inclusief lunch) per dagdeel en zijn verkrijgbaar via congresvandedigitalecommunicatie.nl. Studenten van Avans Hogeschool krijgen gratis entree. Het congres vindt plaats in Breepark, Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

Vorig jaar
Meer dan 300 bezoekers trokken studenten van de opleidingen Communicatie, Communication Multimedia Design en Commerciële Economie van Avans Hogeschool vorig jaar naar het congres met sprekers als Tim Hofman (#Boos), Michiel Dijkman (Samsung) en Gert-Jaap Hoekman (Nu.nl).

Bekijk hier de video-aankondiging van het Congres van de Digitale Communicatie: https://www.youtube.com/watch?v=e9vsCPik9lo&feature=youtu.be

Meer berichten