Een aanrader voor bezoekers van Breda is een rondvaart over de singels en ook een kijkje in de Grote Kerk te nemen. FOTO: BOOTJE VAREN BREDA
Een aanrader voor bezoekers van Breda is een rondvaart over de singels en ook een kijkje in de Grote Kerk te nemen. FOTO: BOOTJE VAREN BREDA (Foto: Bootje Varen Breda)

Win verrassingsweekend in Brabant!

Ben jij ook een trotse Brabander en mag de hele wereld dat weten? Deel dan jouw favoriete uittips op de website www.brabantisopen.com en maak kans op 'n verrassingsweekend in je eigen provincie ter waarde van maar liefst 1.000 euro!

BRABANT - Heb je een volledig ingevuld profiel gemaakt en deel je minimaal één uit-tip met foto? Dan maak je kans op 'n fantastisch Brabants verrassingsweekend voor 4 personen, inclusief twee overnachtingen. Waar je heen gaat... en wat je kunt verwachten? Dat houden we nog eventjes geheim. Maar één ding kunnen we je beloven: je gaat Noord-Brabant beleven als nooit tevoren!

Wat moet je doen?

- Registreer jezelf in 1 minuut als trotse Brabander op de site www.brabantisopen.com.
- Zorg vervolgens dat je jouw tips deelt vóór 1 mei 2019.
- En hoe meer tips je instuurt, hoe meer kans je maakt op het verrassingsweekend

Half mei maakt VisitBrabant de winnaar bekend via de website
www.brabantisopen.com. Ook
ontvangt de winnaar persoonlijk bericht via de mail.

Onderdeel 'Brabant is Open'

Deze leuke winactie maakt onderdeel uit van de campagne 'Brabant is Open'. De provincie Noord-Brabant wordt natuurlijk (vooral) gemaakt door de Brabanders zelf. Zonder de gezelligheid, toegankelijkheid en gastvrijheid van de inwoners zou de provincie niet zo levendig zijn. Om de (inter)nationale gasten tijdens hun bezoek aan Noord-Brabant de (aller)beste beleving te bieden, hebben we daarom jouw tips hard nodig.

Tips om te delen

Waar moet je in Helmond of Bergen op Zoom gegeten hebben? En welke design-hotspot mag je niet missen in Eindhoven? Heb je een favoriete route in Safaripark de Beekse Bergen of 'n 'geheime' tip voor de beste Efteling-beleving? Wat is er 'hip and happening' in Tilburg en in Breda? Of welke historische plekken in Den Bosch en Heusden kent bijna niemand? Ben je al in de voetsporen van Vincent van Gogh getreden? En ken jij zijn favoriete plekken in Noord-Brabant? Deel het! Alle tips krijgen 'n plekje op www.brabantisopen.com, en zo laten we dan tezamen iedereen zien dat wij de meest gastvrije provincie van Nederland zijn!

Tips om te weten

Ook benieuwd naar de tips van andere Brabanders? Je vindt ze op www.brabantisopen.com. Zo kregen wij eerder al de tip van Iris om de Cacaofabriek in Helmond te bezoeken en deelt Neeltje haar favoriete hotspot 'Anne en Max' in Eindhoven. Florence zegt dat je de autosafari in de Beekse Bergen zeker een keer gedaan moet hebben. Het bos op landgoed Lievensberg in Bergen op Zoom is volgens Andy schitterend in alle jaargetijden en Janne is 'n fan van 't Sas in Breda. Ben jij ook fan van Brabant? Deel het dan!

Initiatief van VisitBrabant

De site brabantisopen.com is een initiatief van VisitBrabant, met als doel nog meer bezoekers te laten genieten van al het mooie wat Brabant biedt.

www.visitbrabant.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden