Colins gehuldigd tijdens Award Festival in Amsterdam
Colins gehuldigd tijdens Award Festival in Amsterdam (Foto: /)

Colins verkozen tot het Leukste Restaurant van Breda!

We hebben een lange periode in spanning afgewacht, maar nu mag restaurant Colins zich toch echt het Leukste Restaurant van Breda noemen! Tot en met 13 maart kon er gestemd worden op het lievelingsrestaurant via de Verkiezing Leukste Restaurant 2019. Wij hebben de prijs gewonnen als gemeentewinnaar voor het restaurant met de meeste stemmen en gaan sowieso een jaar door het leven als het Leukste Restaurant van Breda.

Colin: “Het is fantastisch dat we gewonnen hebben, maar hadden dit niet kunnen bereiken zonder alle stemmers en daarom willen wij onze titel ook met de trouwe volgers vieren! Wie op ons gestemd heeft kan donderdag 25 april naar Colins komen. Neem het mailtje mee waarop te zien is dat je gestemd hebt, want de stemmer geven we een gratis biertje. Zo maken wij er ook samen nog een feestje van!”

Op 15 april 2019 hebben wij dit met ons team gevierd tijdens het Award Festival in Amsterdam waar de winnaars werden gehuldigd door Miss Nederland Rahima Dirkse. Het was een geweldig feestje waar wij ons met de DJ's van Radio538 en live muzikanten ontzettend vermaakt hebben!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden