Het Valkenberg is op Koningsdag, dit jaar op zaterdag 27 april, traditiegetrouw weer het decor voor de vrolijke kindervrijmarkt. Van 's ochtends elf uur tot 's middags is iedereen daar van harte welkom om te feesten.
Het Valkenberg is op Koningsdag, dit jaar op zaterdag 27 april, traditiegetrouw weer het decor voor de vrolijke kindervrijmarkt. Van 's ochtends elf uur tot 's middags is iedereen daar van harte welkom om te feesten. (Foto: )

Oranjecomité Breda klaar voor gezellige Koningsdag

Zaterdag 27 april is het weer zover: Koningsdag in Breda! Het Oranjecomité Breda is er helemaal klaar voor en biedt jong en oud traditiegetrouw een gezellige Koningsdag!

BREDA - Het Valkenberg is op 27 april als vanouds het toneel van en voor kinderen. Op de kindervrijmarkt kunnen er gebruikte kinderspullen worden verkocht en/of kunnen ze op andere manieren proberen om een zakcentje te verdienen.

Diverse (gratis) attracties

Plezier en feest staan voorop! Daarom heeft het Oranjecomité Breda ook dit jaar weer flink uitgepakt met (gratis) attracties. Zo is er een stormbaan en zijn er diverse springkussens.

Ook weer heel veel muziek

Daarnaast zullen er de nodige blaaskapellen voor een gezellige muzikale omlijsting zorgen, zoals de Chica's, Slide-o-Base, de Fiepers, Thuisnietouwe, Contactpuntjes, 't Zooike en de jongste aanwinst: de Kielegatse Kanjers! Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zijn er diverse foodtrucks met voor elk wat wils op het gebied van lekker eten en drinken. Kortom: een gezellige belevenis voor de hele familie.

Hobbymarkt op Kasteelplein

Het Kasteelplein wordt weer omgetoverd tot hobbymarkt, waar de verschillende standhouders heel graag hun hobby laten zien aan jong en oud. Zo zijn de modeltrucks en de modelboten dit jaar ook weer te zien op het plein. De toegang is gratis. De markt wordt omlijst door gezellige live muziek van bands als 2swing4u, de Chaamerkapel en La Banda. Daarnaast is het Oranjecomité Breda er trots op dat ze dit jaar als speciale gasten de Reünisten Matrozen Kapel hebben weten te strikken. ,,Dus kom gezellig onder het genot van een drankje genieten van alles wat er te zien en te beleven is!'', zo nodigt het Oranjecomité Breda iedereen uit. Dat, voor volgend jaar, nog wel bedrijven zoekt die willen sponsoren om dit evenement voor iedereen mogelijk te (blijven) maken. Voor meer informatie kunnen bedrijven kijken op de site www.bredakoningsdag.nl.

Nog meer weten? Kijk dan op www.bredakoningsdag.nl

Meer berichten