Doneer kledingpakketje voor pasgeboren vluchtelingenbaby op Lesbos!

Marga Vermeulen uit Prinsenbeek is vrijwilliger voor de Nederlandse hulporganisatie Because We Carry en komt weer in actie voor de vluchtelingen op de Griekse eilanden Lesbos en Samos. Voor pasgeboren baby’s en hun moeders is daar veel te weinig. Daarom heeft BWC de zogenoemde Carry Bag gelanceerd: een tas gevuld met spullen voor baby en moeder. In Nederland verzamelen we via donateurs de babypakketjes, op de eilanden worden die door BWC aangevuld met luiers, kraamverband, zuigflesje, billenzalf etc., betaald uit donatiegelden. Het transport met hopelijk 1000 babypakketjes vertrekt medio mei naar Lesbos en Samos.

Een compleet babypakketje bestaat uit maatje 50-56 (niet groter!) voor een meisje of een jongetje, nieuw of fris gewassen, zonder vlekken en in zeer goede staat:

- 2 paar sokjes

- 1 paar slofjes

- 2 vestjes/truitjes van katoen of wol

- 2 broekjes van katoen of wol

- 3 rompertjes

- 1 mutsje

- 3 katoenen hydrofieldoeken

- 1 dekentje van katoen of wol

- 1 klein knuffeltje (nieuw of héél goed gewassen)

Wilt u helpen? Stel dan een of meer pakketjes samen en lever ze in bij Marga Vermeulen, Groenstraat 92 in Prinsenbeek. Dit kan tot en met 8 mei a.s. op de volgende tijdstippen:

29 april t/m 5 mei tussen 18:00-22:00 uur

7 en 8 mei tussen 18:00-22:00 uur

Bellen (06-54273912) of mailen (vermeulen.m@outlook.com) voor een afspraak om pakketjes af te leveren op een ander tijdstip mag natuurlijk ook.

Alvast veel dank voor uw steun, zo toveren we samen een lach op het gezicht van de vluchtelingenmoeders en -vaders!’

Meer berichten