logo Het Gele Huis
logo Het Gele Huis

Workshop 'magische snaren' in Het Gele Huis

Op vrijdagmiddag 10 mei is er in Het Gele Huis aan de Haagsemarkt 35 (hoek Dreef) de workshop ‘magische snaren’. De workshop wordt gegeven door Marcel la Haye en begint om 13.30 uur. Hij duurt tot 16.30 uur met mogelijk wat uitloop.

De workshop laat deelnemers kennis maken met de gitaar. En ook al heb je nog nooit gitaar gespeeld, na afloop van de workshop kun je al op een gitaar meespelen.

Deelname kost € 20,- p.p. inclusief een consumptie. Wie wil meedoen, moet zich vóór 3 mei opgeven via workshops@hetgelehuisinprincenhage.com Het minimale aantal deelnemers is 6, het maximale 12. Bij grote belangstelling wordt de workshop nogmaals aangeboden. Ook is het mogelijk met kinderen een aparte middag voor hen te bespreken.

Marcel la Haye neemt naast de nodige gitaren ook percussie instrumenten mee; ook daarmee ga je oefenen.

Hij heeft als hoofdvak gitaar en als bijvak piano gestudeerd aan het conservatorium. Daarnaast heeft hij Spaanse taal en letterkunde gestudeerd en is tolk-vertaler. Hij heeft muziekles gegeven aan verschillende muziekscholen en in bands gespeeld. Kortom: iemand met een grote affiniteit met het Iberisch schiereiland in taal en muziek.

Marcel la Haye gaat je kennis laten maken met de gitaar. Stapsgewijs ga je met hem de basisklanken verkennen, een eenvoudige melodie spelen en dan met elkaar tot goed klinkende liedjes komen. En die variëren van klassieke stukjes tot blues, jazz en meezingers. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. De gevorderden spelen mee op hun eigen niveau.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden