Deelnemers aan het werk tijdens de training The Artist's Way
Deelnemers aan het werk tijdens de training The Artist's Way (Foto: Yolande Rommers)

Introductieworkshops The Artist's Way

Ruim 25 jaar geleden schreef Julia Cameron haar bekende boek The Artist’s Way, dat wereldwijd nog steeds veel mensen inspireert om langgekoesterde dromen eindelijk vorm te geven. Sinds twee jaar biedt De Taal van Tekenen in Breda een succesvolle training aan die voor een groot deel is gebaseerd op dit boek.

The Artist’s Way was oorspronkelijk bedoeld voor geblokkeerde kunstenaars. Maar creativiteit is niet alleen voorbehouden aan kunstenaars; het zit in iedereen. Creativiteit verbreedt je horizon, geeft zelfvertrouwen en maakt ideeën en plannen in je los.
De beeldende oefeningen in deze training dagen je uit om weer te spelen en verbinding te maken met dieperliggende gevoelens en drijfveren.
“Veel getalenteerde mensen zijn hun creativiteit kwijtgeraakt,” schrijft Julia Cameron, “maar het is nooit te laat of te dwaas of te egoïstisch om aan je creativiteit te werken”.

Introductieworkshops

De training bestaat uit twaalf tweewekelijkse bijeenkomsten en start in juni. Voorafgaand aan elke bijeenkomst ontvangen de deelnemers een reader met opdrachten die thuis worden uitgevoerd.
Vrijdag 10 mei en 24 mei staan twee introductieworkshops gepland waarin belangstellenden een goed beeld van de training kunnen krijgen.
Kijk voor meer informatie op de website: www.detaalvantekenen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden