Kunstveiling voor het goede doel

Park Zuiderhout organiseert op donderdag 16 mei een kunstveiling. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan de aanschaf van een elektrische duofiets. Met deze bijzondere fiets bewegen bewoners in goed gezelschap en met minder fysieke belasting. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd de kunstveiling te bezoeken!

Een feestelijke avond én een goed gevoel

Een flink aantal kunstenaars schonken belangeloos negenendertig kunstwerken voor de kunstveiling. Op donderdagavond 16 mei gaan al deze stukken onder de hamer. Vooraf kunt u de stukken bekijken in de kapel van Park Zuiderhout. Daarna vindt de veiling plaats onder leiding van een officiële veilingmeester. De avond wordt afgesloten met een hapje en drankje. Een bijzondere avond om eens mee te maken. Ook als u niet van plan bent mee te bieden, bent u van harte welkom! Van iedere bezoeker vragen we een bijdrage van € 12,50. Daarvoor krijgt u een feestelijke avond én een goed gevoel. Want natuurlijk komt dit bedrag volledig ten goede aan de aanschaf van de duofiets.

Benefietactiviteiten

Park Zuiderhout organiseert jaarlijks enkele benefietactiviteiten om extra’s te creëren voor bewoners van Park Zuiderhout. Extra’s die het leven in Park Zuiderhout veraangenamen en die niet uit de gewone financiering betaald kunnen worden. De duofiets stimuleert beweging en brengt mensen tot elkaar. Mooie momenten die passen bij het vieren van het leven in Park Zuiderhout. Meer informatie en de veilingbrochure vindt u op: www.parkzuiderhout.nl/kunstveiling.

Meer berichten