Foto:

Kinepolis verloot stem in HUISDIERGEHEIMEN 2

Zo'n kans krijg je alleen bij Kinepolis: schitteren in de nieuwste film van Illumination, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Komende week maken alle jonge bezoekers van Kinepolis kans op de felbegeerde stemrol in HUISDIERGEHEIMEN 2. Wil jij net als Fedja van Huêt, Jandino Asporaat en Karin Bloemen stralen in de film? Doe dan nu mee met de winactie en wie weet breng jij op 3 mei een VIP-bezoek aan de dubbingstudio!

Met de unieke winactie maakt Kinepolis een echte ster van je: de winnaar wordt als VIP thuis opgehaald en met ouders, broers of zusjes naar de officiële dubbingstudiogebracht om een kleine stemrol in te spreken tijdens de opnames van de Nederlands gesproken versie van SECRET LIFE OF PETS 2. Hierbij krijgt hij of zij ook nog eens de kans om een Nederlandse stemacteur te ontmoeten. Enige twee voorwaarden? Je moet tussen de 6 en 12 jaar oud zijn en op 3 mei beschikbaar zijn voor de opnames. Dus ben of ken jij iemand die dan dolgraag een stem in deze film zou willen inspreken? Lees dan snel verder…

HUISDIERGEHEIMEN 2 is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. HUISDIERGEHEIMEN 2 is vanaf 5 juni te zien bij Kinepolis, ook in 3D.

Doe mee en win
Hoe gaaf is het als je een stem kunt inspreken van een bioscoopfilm waarover iedereen het straks heeft?! Meedoen met de winactie is heel makkelijk. Je hoeft alleen maar via kinepolis.nl/huisdiergeheimen2 drie vragen te beantwoorden over de film Huisdiergeheimen. Doe mee en wie weet win jij deze unieke, onvergetelijke ervaring!

Meer berichten