De spelers van Piaks lab treden op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei in de Stokvishallen aan de Belcrumweg voor het allereerst voor het voetlicht.
De spelers van Piaks lab treden op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei in de Stokvishallen aan de Belcrumweg voor het allereerst voor het voetlicht. (Foto: )

Eerste voorstelling(en) Piaks lab van Tiuri in Stokvishallen

BREDA - Spelers van Piaks lab, 'n nieuwe tak van theaterwerkplaats Tiuri voor acteurs met een ongekend talent die meer willen en kunnen, nemen je vrijdag 10 mei zaterdag 11 mei 's avonds om kwart over acht mee naar 'n geheim theater in de Stokvishallen aan de Belcrumweg 58. Theater, dans en film komen hier samen in een rauw onderzoek naar alles wat puur, menselijk en echt is, rondom twee voorstellingen: Lonely Riders en DagDroomen.

Lonely Riders is een voorstelling over eenzaamheid en de drang om ergens bij te horen.Wanneer hoor je erbij? Wil ik erbij horen of ben ik liever op mezelf? Hoe doe ik dat? De regie is in handen van Julia Dolores van der Pas en spelers zijn Mischa Baartmans, Damien de Hoog, Margriet Jacobs, Werner Kamp, Evelien Snoeren en Anne-Lotte Akkermans.

DagDromen is een (educatieve) voorstelling over dromen. Samen en soms ook erg alleen bewandelen dansers hun eigen pad en inspireren je terug te gaan naar de kern. De regie is in handen van Rachel de Wolff en spelers zijn Millanie van Beek, Iris Beglinger, Mitchell van Neer, Richard Nooijen, Marit Sandberg, Femke van der Schalk, Jaron van de Watering en Amber Weterings (en de understudy Marjo Kusters).

De entree is 15 euro en kaarten zijn te reserveren op www.theatertiuri.nl/voorstellingen, of op de avond zelf vanaf half- acht te koop aan de kassa.

Voor acteurs met 'n ongekend talent die graag ook meer willen en op zoek naar mogelijkheden om verder te groeien, is er nu de mogelijkheid om auditie te doen voor een project van Piaks lab. Kijk daarvoor op https://www.theatertiuri.nl/.

Meer berichten