Cast Baronie MuziekTheater
Cast Baronie MuziekTheater (Foto: Leo van Maanen)

Baronie MuziekTheater weer genomineerd voor verkiezing Club van het Jaar

Baronie MuziekTheater is weer genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar! Het succes van afgelopen jaar smaakt naar meer (verkozen tot culturele vereniging van het jaar van Breda). Daarom roept Baronie MuziekTheater nu iedereen op om te stemmen via https://www.clubvanhetjaar.nl/baronie-muziektheater. Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van Baronie MuziekTheater.

Deze verkiezing is een initiatief van de Rabobank, samen met NOC*NSF, Kunstbende, LKCA, AD en de regionale dagbladen. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

Ingrid Keusters over de vereniging: “ Baronie MuziekTheater komt ieder jaar weer met iets nieuws om het publiek laten zien en voelen hoe mooi zang en theater samen gaan. De stukken die we opvoeren worden speciaal voor ons geschreven. We werken met een professionele regisseur om theatraal steeds verder te ontwikkelen. Daarnaast worden we begeleid door een ervaren zangcoach. We zoeken zoveel mogelijk samenwerking met andere verenigingen, scholen, kunstenaars e.d..

Ook dit jaar maakt BMT weer een stap en zijn we bezig met een uitdagend project op een unieke locatie. (binnenkort meer hierover via facebook en onze website!).

Als u op ons stemt hopen wij een prijs, die ons verder helpt te ontwikkelen, te winnen. De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden immers beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.”

Ga naar clubvanhetjaar.nl en stem voor 7 juni op Baronie MuziekTheater

Meer berichten