Brabants Operettekoor
Brabants Operettekoor (Foto: Ron van Dooren)

Kaffee und Kuchen in Ulvenhout

Het is weer zover! Het volgende bijzondere concert van het Brabants Operettekoor staat alweer voor de deur! Op zondagmiddag 14.30 uur brengen zij in de Pekhoeve in Ulvenhout een gezellig Kaffee und Kuchen concert!

Zoals we ondertussen van het Brabants Operettekoor gewend zijn, weten zij van ieder concert weer iets heel bijzonders te maken. Dit keer is gekozen voor een afwisselend muzikaal concert waarbij het publiek tijdens de drie korte pauzes op heerlijke lekkernijen getrakteerd wordt. Dat wordt dus dubbel genieten die zondagmiddag, van heerlijke operettemuziek én van smakelijke hapjes. Uiteraard wordt men onthaalt met een gratis kopje koffie of thee bij binnenkomst met daar de eerste lekkernij al bij!

En als het erg mooi weer is kan er na afloop natuurlijk ook buiten nog een lekker drankje gedronken worden. Kortom, dit gaat een heerlijke middag worden!

Tijdens Kaffee und Kuchen wordt er tevens een tipje van de sluier opgelicht van het eindconcert op zaterdagavond 30 november en zondagmiddag 1 december. Een bijzondere productie met de naam Brexerette. De naam roept al enige nieuwsgierigheid op, dus zéker de moeite waard om hiervan mee te genieten!

Het Kaffee und Kuchen concert staat onder bezielende leiding van dirigent Pieter Cox, aan de piano Karen Roelofs.

Er zijn nog enkele plaatsen á 17,50 te reserveren via info@brabantsoperettekoor.nl of telefonisch 076-5423593.

Meer berichten