PCP bespaart duizenden euro's op energierekening voor bewoners Heusdenhout en Brabantpark

Bewoners van Heusdenhout en Brabantpark kunnen samen fors besparen op hun energierekening. Voetbalvereniging PCP Breda mobiliseert alle bewoners om op maandag 13 of woensdag 15 mei om 20.00 uur naar Sportpark De Lage Kant te komen. Tijdens deze informatie-avond komen zij alles te weten over zonnepanelen: de meest effectieve manier om goedkope, groene energie op te wekken. Ze verdienen zichzelf het snelste terug.

Als bewoner kun je de zonnepalen aanschaffen via PCP Breda. Dat levert collectief voordeel op in de aanschafprijs. Het gaat al snel om honderden euro's.

PCP heeft een beroep gedaan op Solar BC. Deze club biedt bedrijven, organisaties en verenigingen de kans om zonnepanelen te leggen op zoveel mogelijk daken van collega's, leden en teamgenoten tegen een transparante en zeer scherpe prijs. verbindt partijen om het gebruik van zonnepanelen te stimuleren.

Met weinig moeite kun je schone energie opwekken én daarmee veel geld besparen. Deze energie maakt je grotendeels onafhankelijk van dure en vaak vervuilende energiebedrijven.

PCP en Solar BC pakken de handschoen op: samen maken zij serieus werk van CO2-reductie en profiteren alle bewoners van lagere kosten voor aanschaf en verbruik. Win-win voor iedereen.

Rekenvoorbeeld

Stel, je plaatst 12 panelen (opbrengst: 3240 kWh)

Levensduur : 25 jaar

Kosten: € 3.860,- (netto, inclusief onderhoud)

Besparing: € 15.493,- (na 25 jaar)

Wil je graag profiteren, maar zijn de panelen te duur? Dan kun je ze voordelig financieren. Je bespaart dan altijd nog ruim € 14.000.

Aanmelden

Bewoners kunnen zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten (op maandag 13 of woensdag 15 mei) via www.solarbc.nl. Voor vragen kunnen zij contact opnemen via 076 - 2 01 15 65.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden