A-Fever, de beste ABBA-Tribute band van Europa
A-Fever, de beste ABBA-Tribute band van Europa

Cecilia Princenhage houdt 7 juni Abba-meezingspektakel

Wie kent ze niet: Dancing Queen, Fernando, Money money money, Mama mia. Zomaar een paar titels uit de ongelooflijke serie wereld-hits van de Zweedse band ABBA. Tijdens het Spanjaardsgat Festival op vrijdag 7 juni in Breda stappen we weer even terug naar de jaren 70 en 80. Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage organiseert dan een ABBA-meezingspektakel. In de hoofdrol A-Fever, de beste ABBA-Tribute band van Europa. Cecila Princenhage begeleidt alle nummers van de band met de 75-koppige harmonie!

ABBA is hot, het concert is gratis. Het wordt dus erg druk. Om verzekerd te zijn van een perfecte zitplaats tijdens het meezingspektakel is er een speciaal VIP-arrangement.

Een arragement biedt voorafgaand aan de show - van 19:00 tot 20:30 uur – een hartelijke ontvangst in de V.I.P-tent op het Spanjaardsgat ponton geheel verzorgd met hapjes en drankjes.

Er is een speciale ‘Meet & Greet’ met de bandleden van A-Fever, je komt in de juiste stemming tijdens de sound-check van het concert én je bent verzekerd van een goede zitplaats tijdens de show.Voor € 25,- per persoon koop je een ticket!

Kom genieten met je vrienden, je mede-fans of medewerkers! Jouw VIP-ticket bezorgt je een onvergetelijke avond en je maakt deze grootse productie voor Cecilia Princenhage financieel mogelijk.

De tickets via: kaartverkoop@ceciliaprincenhage.nl. Meer informatie:www.cecilaprincenhage.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden