Speciale gast was freestylevoetballer Nasser El Jackson, die zowel 's ochtends als 's middags voor de start van de wedstrijden een (voetbal)show verzorgde en de nodige panna's uitdeelde.
Speciale gast was freestylevoetballer Nasser El Jackson, die zowel 's ochtends als 's middags voor de start van de wedstrijden een (voetbal)show verzorgde en de nodige panna's uitdeelde. (Foto: Jan van Horen)

Spannende finaledag NAC Street Leagues op het Chasséveld

Donderdag 9 mei vond de ontknoping van de NAC Street League plaats tijdens de finaledag op het Chasséveld. De teams waren tijdens de laatste wedstrijden het middelpunt van Breda en dat straalden ze ook uit! Nog één keer haalden zij alles uit de kast om de verschillende prijzen over de streep te trekken. Het werd een sportieve en geslaagde dag!

NAC Junior Street League

In de ochtend was het als eerst de beurt aan de basisscholen. De dag werd afgetrapt met freestylevoetballer Nasser El Jackson, die de kinderen een voetbalshow verzorgde en de nodige panna's uitdeelde. Daarna begon de spannende strijd, waarbij het nog alle kanten op kon! Er waren namelijk nog vier basisscholen in de race om het felbegeerde schoolreisje, waarbij uiteindelijk het Noorderlicht aan het langste eind trok en zich de winnaar mag noemen van de NAC Junior Street League. Ze eindigden net boven de Driezwing en de Parel die respectievelijk tweede en derde werden. Uiteraard was er ook nog een prijs te verdienen voor de school die zich het hele jaar het sportiefst heeft gedragen. Dit jaar ging deze prijs naar de Driezwing, waarmee zij een compleet verzorgde NAC-dag winnen met activiteiten in-en rondom het Rat Verlegh Stadion.

NAC Street League

's Middags werden de laatste wedstrijden gespeeld in de NAC Ladies Street League en NAC Street League. Dit jaar werden de punten van beide competities bij elkaar opgeteld, waardoor de jongens en meisjes van dezelfde school elkaar nodig hadden om met de hoofdprijs ervan door te gaan! Ook zij begonnen de middag met de freestylevoetballer Nasser El Jackson, waarna de wedstrijden van start konden gaan. De meiden en jongens van het Onze Lieve Vrouwe lyceum zetten hun sterke seizoen door en mochten zich daarom aan het einde van de middag de winnaars noemen van de NAC Street League! Ook hun prijs bestaat uit een welverdiend schoolreisje voor het gehele deelnemende leerjaar. Er was een mooie tweede plek voor het Mencia de Mendoza en de derde plek werd binnengehaald door het ISK. Het ISK mocht zich tevens de sportiefste ploeg van het seizoen noemen, waardoor ook zij een compleet verzorgde NAC-dag binnenslepen

Nu de prijzen verdeeld zijn, zit het seizoen van de NAC Street League er officieel op. We kijken terug op een geslaagd seizoen, waarbij de finaledag op het Chasséveld een mooie afsluiting was.

Meer weten? Kijk dan op de site http://nacstreetleague.nl/

Meer berichten