Jazz Etten-Leur: 19 mei seizoen afsluiting door JazzO'leans.

Op zondag 19 mei organiseert de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur al weer het laatste concert van dit seizoen. De concerten liggen dan tijdens de vakantieperiode even stil, maar er wordt weer gestart op de derde zondag van september.

Zoals de laatste jaren de traditie is wordt het seizoen weer afgesloten door de Etten-Leurse formatie JazzO'leans, het huisorkest van de Stichting.

JazzO'leans is opgericht in 2015 en werd gevormd door een aantal jazzmuzikanten die al eerder met elkaar speelden in diverse orkesten. Een redelijk nieuw orkest dus, maar met vele jaren ervaring in het spelen van oude stijl jazz.

Het repertoire van dit orkest is gebaseerd op de muziek uit New Orleans, hetgeen uit de naam ook blijkt, maar de muzikanten schromen niet om ook andere stromingen uit de klassieke jazz ten gehore te brengen.

Het orkest speelt zowel op podium als op straat, is daarmee zeer flexibel, maakt met veel plezier muziek bij allerhande gelegenheden en is tegenwoordig een veelgevraagde formatie. Oude stijl jazz is voor hen een feestje en dat is ook wat het moet zijn, zowel voor de muzikanten als voor het aanwezige publiek.

Bezetting:

Piano en banjo, muzikaal leider; Rob Roldaan
Rieten; Pieter Smith
Trombone; Frits van der Horst
Cornet en vocals; Berry Rijnen
Banjo; Frans van der Straten
Sousafoon; Cees van Sundert
Snare drum en washboard; Dick Verwijk
Base drum; Peter van Deursen

Graag ontvangt de Stichting Oude Stijl Jazz weer veel belangstellenden bij deze gezellige en ongedwongen middag oude stijl jazz.

Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee.

Het concert vindt weer plaats in de gastvrije Linde Lambertusstraat 7, de aanvang is 14:00. De toegangsprijs bedraagt nog steeds slechts 2,50 Euro.

Wilt u meer weten over de Stichting en het programma voor volgend seizoen, bezoek dan eens de website www.jazzettenleur.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden