Vijf jaar geleden hield L'Ago B - vanwege het tienjarig bestaan - voor de eerste keer een 'Montmartre' in de Veemarktstraat en dat was toen een groot succes. Vandaar deze 2e editie, om het 15-jarig bestaan te vieren.
Vijf jaar geleden hield L'Ago B - vanwege het tienjarig bestaan - voor de eerste keer een 'Montmartre' in de Veemarktstraat en dat was toen een groot succes. Vandaar deze 2e editie, om het 15-jarig bestaan te vieren. (Foto: )

In de Veemarktstraat is er 19 mei weer 'Montmartre'

BREDA - Zondagmiddag 19 mei houdt L'Ago B vanaf twaalf tot vijf uur een SundayGallery in haar winkel en ontpopt er zich ook een waar 'Montmartre' in de Veemarktstraat! Deze zaak in exclusieve modeaccessoires viert op deze manier het 15-jarig bestaan in de Veemarktstraat in Breda. De eigenaresse van L'Ago B, Olga Buise, houdt 'Montmartre Breda' nu voor de tweede keer. De eerste keer was tijdens het tienjarig bestaan en was een groot succes. ,,Onze locatie is multifunctioneel: een atelier, winkel, galerij en ontmoetingsplaats in één. L'Ago B is een smeltkroes van creativiteit en het 15-jarig bestaan vieren we dan ook graag op een manier die daarbij aansluit'', aldus Olga. Kunstenaars en portrettekenaars, en muziek en couture komen samen in de Veemarktstraat en de opening is om één uur met een couture-show en muziek Deborah Jacobs. Voormalig stadsdichter Kees van Meel houdt om twee uur ook 'n speciale voordracht. In de winkel van L'Ago B exposeert Jasper van Deutekom prachtige schilderijen. De opening van deze tentoonstelling is om halftwee met een hapje en een drankje. The French Connection zorgt voor de muzikale omlijsting. De Sunday Galleries, waarvan er inmiddels al twee zijn geweest, zijn dit hele jaar nog op diverse zondagen te bezichtigen. Meer informatie is te vinden via de Facebookpagina van L'Ago B.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden